05
Σεπ
2018

To έργο LIFE ForestLife στην 83η ΔΕΘ (8-16 Σεπτεμβρίου 2018)

 

Οι επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο LIFE ForestLife και τις δράσεις του, στο περίπτερο της Δασικής Υπηρεσίας (μεταξύ Περίπτερου 13 και Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός»).

Το έργο LIFE ForestLife εστιάζει στα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα, επιχειρώντας να ενισχύσει τις συνεργασίες, να προωθήσει την ανταλλαγή και διάδοση καλών πρακτικών, να ενδυναμώσει τις δεξιότητες του προσωπικού της Δασικής Υπηρεσίας και όσων υπηρεσιών, οργανισμών και οικονομικών φορέων εμπλέκονται στην προστασία και διαχείριση των δασών του Δικτύου. Παράλληλα, αναδεικνύει τα δάση και τις ωφέλειες που προκύπτουν από την προστασία και διατήρησή τους.

Το έργο LIFE Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Πληροφόρηση (LIFE14 GIE/GR/000304) με τίτλο «Οικοδόμηση συνεργασιών, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ανταλλαγή γνώσεων για τα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα» (ForestLife) υλοποιείται από το ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ.

Δελτίο Τύπου για την παρουσία του ForestLιfe στην 83η ΔΕΘ

Facebook event

Μέγεθος Γραμματοσειράς