ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

31
Δεκ
2015

Έναρξη της διαδικτυακής παρουσίας του έργου

Στη διαδικτυακή διεύθυνση forestlife.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ιστότοπος του έργου ForestLife: Οικοδόμηση συνεργασιών, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ανταλλαγή γνώσεων για τα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα. Μέσα από αυτόν, μπορείτε να αντλείτε πληροφορίες για τους σκοπούς, τις δράσεις τους συντελεστές του έργου και να ενημερώνεστε για νέα, προκηρύξεις και εκδηλώσεις του, ενώ στην ενότητα Δασική Επικαιρότητα θα μπορείτε να παρακολουθείτε νέα τρίτων, τα οποία άπτονται των θεματικών αντικειμένων του έργου.

Τα παραδοτέα του έργου, με την ολοκλήρωσή τους, θα είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download). Διαθέσιμη, με την ολοκλήρωσή της στο τέλος του 2017, θα είναι και η «έξυπνη» εφαρμογή ForestLife, αλλα και η διασύνδεση με τη διαδικτυακή Πύλη Συνεργασίας για τα Δάση, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη την ίδια περίοδο.

Μέσω μιας απλής και εύχρηστης διαδικασίας, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων του έργου, τα οποία θα αποστέλλονται ανά τρεις μήνες.

Τέλος, μέσα από την ιστοσελίδα, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τον λογαριασμό του έργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, καθιστώντας ακόμη πιο έγκαιρη την πληροφόρηση για τις δραστηριότητες του έργου. Χρησιμοποιώντας την ετικέτα (hashtag) #ForestLifeProject και στα δύο κοινωνικά μέσα, μπορείτε να βλέπετε τη ροή σχετικών με το έργο ειδήσεων.