04
Οκτ
2019

Συμμετοχή στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου 2019) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο LIFE ForestLife και τις πρόσφατες δράσεις του, όπως τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις «Καινοτόμες χρηματοδοτήσεις της διαχείρισης και αποκατάστασης των δασών σε περιοχές του Δικτύου NATURA 2000. Το έργο φιλοξενήθηκε και φέτος στο ξύλινο Δασικό Περίπτερο.

Η προβολή του έργου έγινε μέσω εκθεματικών επιφανειών, εντύπων, αλλά και από εκπροσώπους του ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ, που ανέλαβαν την ενημέρωση των επισκεπτών. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη, καθώς το Δασικό Περίπτερο, το οποίο λειτουργεί με ευθύνη του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης. Το εκθεσιακό περίπτερο επισκέφθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκης επισκέπτεται το έργο LIFE Forestlife στην 84η ΔΕΘΠροσωπικό του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης και του LIFE Forestlife φωτογραφίζονται μπροστά στο banner τυου έργουΠροσωπικό του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης και του LIFE Forestlife φωτογραφίζονται μπροστά στο banner τυου έργου