13
Σεπ
2019

Το έργο LIFE Forestlife για τα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7-15 Σεπτεμβρίου 2019)

 

Petros Kakouros | Forest Life, Περιβάλλον, Natura, Δάση, Μεσόγειος

Οι επισκέπτες της φετινής, 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο LIFE ForestLife στο περίπτερο της Δασικής Υπηρεσίας.

Το έργο LIFE ForestLife εστιάζει στα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα. Επιχειρεί να ενισχύσει τις συνεργασίες, να προωθήσει την ανταλλαγή και διάδοση καλών πρακτικών, να ενδυναμώσει τις δεξιότητες του προσωπικού της Δασικής Υπηρεσίας και όσων υπηρεσιών, οργανισμών και οικονομικών φορέων εμπλέκονται στην προστασία και διαχείριση των δασών του Δικτύου. Παράλληλα, αναδεικνύει τα δάση και τις ωφέλειες που προκύπτουν από την προστασία και διατήρησή τους.

Το έργο LIFE Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Πληροφόρηση (LIFE14 GIE/GR/000304) με τίτλο «Οικοδόμηση συνεργασιών, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ανταλλαγή γνώσεων για τα δάση του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα» (ForestLife) υλοποιείται από το ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ.

Δελτίο Τύπου για την παρουσία του ForestLιfe στην 84η ΔΕΘ

Facebook event